Optimaal rendement

Wij doen voor u het volgende:

Als de huur van een pand wordt opgezegd, zoeken wij zo snel mogelijk een nieuwe huurder voor u. U wilt immers optimaal rendement over uw vastgoed.
Uiteraard wordt de nieuwe huurder getoetst aan de eisen die gesteld worden aan de huurder.

We stellen de huurcontracten voor u op, geven de aanstaande huurder(s) tekst en uitleg en zorgen voor de ondertekening.

Maandelijks innen wij de huur (huren) en wij voeren de jaarlijks wettelijk toegestane huurverhoging tijdig door. Zo weet iedereen waar hij aan toe is en hoeven er geen nabetalingen te worden gedaan.
Als een huurder zijn huur niet betaalt, krijgt hij na 4 dagen een schriftelijke aanmaning van ons. Wordt daar niet op gereageerd, dan volgt na 15 dagen een sommatie. Als er dan nog niets gebeurt, wordt aan het einde van de lopende maand zijn dossier aan de deurwaarder overgedragen die voor verdere afwikkeling zorgt.

Wordt de huur van een pand opgezegd dan regelen wij alles wat daar bij komt kijken.

We doen de eindinspectie en de oplevering en als het nodig is houden wij bij een volgende huurovereenkomst ook een voorinspectie.

Aan elk pand mankeert wel eens wat of er gaat iets kapot. Zodra de huurder ons belt of mailt met een onderhoudsklacht, gaan wij er op af en verhelpen de klacht zo snel mogelijk.

Wij geven, als u dat wilt, ook (preventieve) onderhoudsadviezen zodat u niet achter de feiten aanloopt.

Elke maand krijgt u een afrekening van de geïnde huren, de achterstand in huur en de gemaakte kosten. Zo ziet u in één oogopslag hoe het met uw pand gaat.

Vraag vrijblijvend een offerte op
Rotterdam-Emmaüs

Relatiebeheer = Inspelen op de wensen van de huurder

DuNa Vastgoedbeheer vindt relatiebeheer heel belangrijk. Daarbij richten wij ons vooral op de huidige huurders. Tevreden huurders vertrekken niet zo gauw, daarom spelen wij waar mogelijk in op de wensen van de huurders. Die voelen zich daardoor beter thuis in hun woning met als gevolg minder klachten en een langere verhuurperiode. Op die manier haalt u het meeste rendement uit uw vastgoed.

Na een oriënterend gesprek stellen we een vrijblijvende offerte op.

Beheer

Als wij uw vastgoed beheren, kunnen wij ook het financieel/administratieve werk doen.

Meer informatie

Werkwijze

Na een oriënterend gesprek stellen we voor u gelijk een geheel vrijblijvende offerte op.

Meer informatie

Onderhoud

Iedereen wil zorgeloos wonen – klachten zorgvuldig afhandelen is daarom heel belangrijk.

Meer informatie